duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mangia nu mai este selecționerul Maltei: „Am ajuns la decizia dureroasă de a face un pas în spate”

Devis Mangia și-a dat demisia din funcția de selecționer al Maltei. Decizia antrenorului italian în vârstă de 48 de ani a venit la aproximativ o lună după ce a fost suspendat de către Asociația de Fotbal din Malta. 

Tehnicianul a fost în centrul unui scandal de proporții. Acesta este acuzat că ar fi abuzat mai mulți fotbaliști, iar aceste lucruri l-au afectat foarte mult. Mangia a avut și un mesaj, după ce a renunțat la funcția de selecționer.

Aș vrea să reiterez neechivoc că nu doar că nu m-am comportat într-o manieră care a ofensat demnitatea sexuală a unei persoane, dar și faptul că nu a existat nicio acuzație a celor de la AFM la adresa mea, legată de abuz sexual sau hărțuire. Este regretabilă situația creată în ultimele săptămâni. (…) Conștient de natura delicată a circumstanțelor și de importanța meciurilor următoare ale echipei naționale, am ajuns la decizia dureroasă de a face un pas în spate.  Le doresc celor de la AFM și selecționatelor lor numai bine și am încredere că pot construi pe baza muncii pe care am făcut-o în ultimii trei ani”, se arată în comunicatul lui Mangia. 

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica