joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Tânăr din Vâlcea prins drogat cu canabis, în Severin

Polițiștii de la Biroul Rutier din Severin i-au întocmit dosar penal unui șofer vâlcean care a fost prins drogat la volan pe o stradă din municipiu.

Potrivit IPJ Mehedinți, la data de 01 noiembrie a.c., ora 19.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 26 de ani, din comuna Dăești, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iuliu Maniu, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, după ce a consumat substanțe interzise.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, care a indicat o valoare pozitivă pentru cannabis, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Tot pe 01 noiembrie a.c., ora 21.43, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Orșova au  depistat, în trafic, un bărbat de 49 de ani, din comuna Eșelnița în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Politica