vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UMF Craiova. Noutăți pentru studenți, în noul an universitar

Noul an universitar 2022-2023 a debutat pentru studenții mediciniști. Rectorul Universității a avut un mesaj pentru toți și le-a transmis mult succes.

Suntem astăzi toți aici pentru că, indiferent de motivație, toți am ales să urmăm profesii medicale și dincolo de acestea, am ales ca drumurile noastre să se intersecteze. Eu și colegii mei am ales să fim și dascăli, iar voi, studenții, ne-ați ales pe noi, cei din acest centru universitar, să vă fim îndrumători. Vă mulțumim pentru votul de încredere acordat și vom încerca să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor voastre”, a spus prof. univ. dr. Dan Ionuț Gheonea, rectorul UMF din Craiova.

UMF Craiova a lansat odată cu deschiderea anului universitar noul site instituțional care are acum o imagine modernă, mult mai atractivă și mai accesibilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Studenții vor avea parte de noutăți în noul an universitar: se lansează Studioul media al UMF și se realizează primului episod al podcastului INFO UMF Craiova disponibil pe canalul de youtube: UMF Craiova.

Politica