Mehedinți. Persoanele vârstnice au primit de ziua lor muzică populară

Autoritățile din Mehedinți prin ansamblul „Danubius” au oferit un moment folcloric seniorilor din județ cu prilejul zilei internaționale a persoanelor vârstnice.

La invitația Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Mehedinți, prefectul Alin Isuf, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și primarul municipiului Dr. Tr. Severin, Marius Screciu, au luat parte la festivitatea dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an la 1 octombrie. La eveniment au participat reprezentanți ai asociațiilor de pensionari din județ, precum și persoanele reprezentative vârstei a III-a.

„În alocuțiunea rostită cu această ocazie, prefectul Alin Isuf a scos în evidență realizările acestei categorii de vârstă, cu oameni care au trăit chiar și vremuri grele, dar pe care le-au depășit și au construit lucruri ce nu pot fi șterse. În încheiere, prefectul a urat sănătate și la mulți ani tuturor persoanelor vârstnice. Evenimentul s-a încheiat cu un moment folcloric oferit de Ansamblul Danubius”, a anunțat oficial Prefectura Mehedinți.

Populare

Recomandări

Dolj. A cumpărat o mașină, apoi i-au furat-o din fața casei

Mașina a fost abandonată pe un câmp! Cine sunt...

Doi olteni, prinși beți la volan

Doi olteni, unul de 28 de ani și altul...

Două case au luat foc, în Mehedinți

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă...

O femeie și-a pierdut parțial vederea din cauza cremelor de înfrumusețare

O femeie din Minnesota și-a pierdut parțial vederea și,...