sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dumitru Dragomir crede că CSU poate face un super transfer: „Poate să fie vândut și cu 5 milioane”

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, are un tricolor preferat. Este vorba despre căpitanul Craiovei lui Mihai Rotaru. Nicușor Bancu a fost printre cei mai buni fotbaliști de sub comanda lui Edi Iordănescu, iar acest lucru l-a făcut pe Dragomir să spună că fundașul poate fi vândut pe milioane, chiar și în campionatele puternice ale lumii.

Alibec nu mi-a plăcut cu Bosnia, dar meciul din Finlanda l-a a fost bunicel. Nu mai poate prinde un transfer la o echipă mai importantă decât Farul. Singurul care poate prinde un transfer la o echipă bună este doar Bancu. Bancu din calitate de fundaș. A dat trei pase de gol. A dat pase de gol din poziția de fundaș. A greșit la meciul cu Finlanda, dar tot el a dat pasa de gol. E un jucător inteligent care știe bine jocul. La această oră el este singurul produs de export. Poate să fie vândut și cu două milioane, poate să fie vândut și cu 5 milioane. Dar e jucător care poate juca la echipe importante”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport SPECIAL.

Bancu a ajuns la vârsta de 30 de ani, însă n-are decât două echipe în CV-ul său de fotbalist profesionist: Olt Slatina și CSU Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica