Dumitru Dragomir crede că CSU poate face un super transfer: „Poate să fie vândut și cu 5 milioane”

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, are un tricolor preferat. Este vorba despre căpitanul Craiovei lui Mihai Rotaru. Nicușor Bancu a fost printre cei mai buni fotbaliști de sub comanda lui Edi Iordănescu, iar acest lucru l-a făcut pe Dragomir să spună că fundașul poate fi vândut pe milioane, chiar și în campionatele puternice ale lumii.

Alibec nu mi-a plăcut cu Bosnia, dar meciul din Finlanda l-a a fost bunicel. Nu mai poate prinde un transfer la o echipă mai importantă decât Farul. Singurul care poate prinde un transfer la o echipă bună este doar Bancu. Bancu din calitate de fundaș. A dat trei pase de gol. A dat pase de gol din poziția de fundaș. A greșit la meciul cu Finlanda, dar tot el a dat pasa de gol. E un jucător inteligent care știe bine jocul. La această oră el este singurul produs de export. Poate să fie vândut și cu două milioane, poate să fie vândut și cu 5 milioane. Dar e jucător care poate juca la echipe importante”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport SPECIAL.

Bancu a ajuns la vârsta de 30 de ani, însă n-are decât două echipe în CV-ul său de fotbalist profesionist: Olt Slatina și CSU Craiova

Populare

Recomandări

Tichetele de sportiv pentru copii se amână pentru 2024

Copiii și juniorii legitimați la structurile sportive care practică...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.12 – 11.12.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Ciucă se confesează: „Mi-e teamă de un singur lucru, să nu mor neîmpărtăşit”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi seara, într-un interviu...