vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Croitoru și-a desființat apărătorii! Reacția lui Mititelu după remiza de la Mioveni!

Oltenii au pierdut puncta pe terenul penultimei clasate, Croitoru a răbufnit la adresa fundașilor săi. Ce a spus Mititelu despre o eventuală înlocuire a tehnicianului.

Mioveni – FCU Craiova 2-2

Au marcat: Buziuc 4, 29 / Achim 11, Ganea 37

Policlinica Buna Vestire Craiova

CS MIOVENI: I. Popescu – Al. Iacob, Scarlatache, Balaur – Oancea (46 Rădescu), Lixandru (80 Kabananga), Buziuc (57 Coșereanu), Vl. Pop, R. Trif – Blănaru (70 Carnat), Krasniqi (80 Burlacu). ANTRENOR: Flavius Stoican

FCU CRAIOVA: Popa – Enache, Paramatti, Duarte, Negru – Achim (47 Marquet), Asamoah – Sidibe (61 Chițu), Bauza, Bahassa (Van Durmen) – Ganea (78 Blănuță). ANTRENOR: Marius Croitoru

Arbitri: Andrei Chivulete – Vladimir Urzică, Ferenetz Tunyogi , Stadion: „Orășenesc” (Mioveni)

Eliminat: Blănuță 83

FCU Craiova a remizat scor 2-2 în deplasare cu CS Mioveni. Meciul a avut o jumătate de oră întârziere pentru că s-a defectat nocturna. Partida a început spectaculos, cu gol în minutul 4 pentru gazde, după gafe în lanț ale apărării lui Croitoru. Achim a egalat cu un voleu din afara careului, dar gazdele au preluat din nou conducerea tot prin Buziuc, tot după erori pe bulevardul din stânga defensivei oltene. Ganea a marcat la debut, a stabilit scorul primei reprize și totodată al meciului, pentru că în actul secund nu s-a mai întâmplat nimic.

După meci, Croitoru și-a desființat jucătorii și a spus că e la dispoziția patonului, în cazul în care acesta vrea să-l dea afară. ”Am pierdut două puncte, le-am făcut două goluri cadou. E incredibil cum putem să facem niște greșeli. Asta este, se pare că unii atât pot. Sunt foarte supărat.Până acum i-am înțeles, dar acum nu-i mai înțeleg. Când nu joci, ești supărat că nu joci. Când intri, ești supărat că intri. Să se hotărască. Nu poți… Când lipsesc unul-doi jucători, deja avem probleme. Cei care nu joacă, sunt supărați că nu joacă, dar trebuie dublată dorința cu evoluțiile. Nu mi-e teamă de nimic în viață. Cei din galerie au strigat după fiecare meci, cred că văd și ei cât suflet pun și ce am făcut aici, dar nu ține numai de mine. Am vorbit cu domnul Mititelu, știe ce simt, ce gândesc. Oricând hotărăște, nu e niciun fel de problemă. Cu echipele mai bune decât noi am arătat bine, cu echipele astea ține de atitudine, de concentrare, pentru că aici nu ține de valoare, că dacă nu ar fi valoare nu am fi arătat bine cu echipele mai bune. Noi am avut probleme cu echipele mai mici. Performanța nu se face din gură, se face din fapte.

Eu nu pot să fiu de acord cu ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu e posibil să n-ai reacție, să faci două greșeli. A fost același jucător, cam același tip de greșeală. Când ai alte așteptări, de la altcineva…Trebuie să ai așteptări de la tine, să arăți când ți se oferă șansa, altfel rămâi cu părerea ta despre tine. Sunt greșeli, dar mi-e greu să accept, pentru că trec meciurile, puncte nu adunăm și cineva va trebui să plătească, iar la fotbal plătește de obicei unul singur”, a declarat Marius Croitoru. Mititelu a transmis pentru Gsp.ro că nu ia în calcul să-l demită pe tehnician.

Blănuță, eliminat în 5 minute!

Dacă băiatul lui Ganea a avut un debut excelent în alb-albastru, cu gol, nu același lucru se poate spune despre favoritul lui Mititelu, Vladislav Blănuță. Atacantul venit sub formă de împrumut a intrat pe teren în minutul 78 și a ieșit în 83, după un cot în figură aplicat lui Scarlatache. ”Sunt greșeli, nu pot să fiu supărat pe un copil care a greșit că și-a dorit ceva când am în echipă jucători de 30 sau de 35 de ani care au făcut greșeli”, a fost răspunsul lui Marius Croitoru. După înfrângerea de la Voluntari din runda precedentă, Mititelu a sugerat că Blănuță ar fi trebuit să joace în acel meci.

Politica