vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Lucrările la drumul Malovăț – Marga sunt aproape de finalizate

Investiția pe DJ 670, Malovăț – Marga, începută acum doi ani, este aproape de finalizare, potrivit unei postări pe Facebook a Consiliului Județean Mehedinți. Drumul face legătura municipiului Drobeta Turnu Severin cu localitățile Balta, Isverna, Ponoarele și chiar Baia de Aramă și traversează comunele Malovăț, Bâlvănești, Godeanu, locuitorii din aceste zone fiind beneficiari direcți ai investiției.

„După ce la începutul săptămânii am semnat contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare a drumului județean 670, Malovăț-Marga, astăzi am predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor. Vorbim despre o investiție importantă și necesară pentru infrastructura rutieră din zonă, având în vedere că drumul traversează trei comune Malovăț, Bâlvănești, Godeanu și leagă municipiul Drobeta Turnu Severin de localitățile Balta, Isverna, Ponoarele și chiar Baia de Aramă.

Lungimea totală a lucrării este de 21,350 km, iar valoarea de 47,4 milioane lei, bani proveniți din fonduri europene. Proiectul este un angajament pe care mi l-am asumat în fața mehedințenilor și mă bucur că am reușit să îmi respect cuvântul dat. Sunt în derulare foarte multe astfel de lucrări pe șoselele din tot județul Mehedinți”, scria pe 26 septembrie 2020 Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica