Mehedinți. Lucrările la drumul Malovăț – Marga sunt aproape de finalizate

Investiția pe DJ 670, Malovăț – Marga, începută acum doi ani, este aproape de finalizare, potrivit unei postări pe Facebook a Consiliului Județean Mehedinți. Drumul face legătura municipiului Drobeta Turnu Severin cu localitățile Balta, Isverna, Ponoarele și chiar Baia de Aramă și traversează comunele Malovăț, Bâlvănești, Godeanu, locuitorii din aceste zone fiind beneficiari direcți ai investiției.

„După ce la începutul săptămânii am semnat contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare a drumului județean 670, Malovăț-Marga, astăzi am predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor. Vorbim despre o investiție importantă și necesară pentru infrastructura rutieră din zonă, având în vedere că drumul traversează trei comune Malovăț, Bâlvănești, Godeanu și leagă municipiul Drobeta Turnu Severin de localitățile Balta, Isverna, Ponoarele și chiar Baia de Aramă.

Lungimea totală a lucrării este de 21,350 km, iar valoarea de 47,4 milioane lei, bani proveniți din fonduri europene. Proiectul este un angajament pe care mi l-am asumat în fața mehedințenilor și mă bucur că am reușit să îmi respect cuvântul dat. Sunt în derulare foarte multe astfel de lucrări pe șoselele din tot județul Mehedinți”, scria pe 26 septembrie 2020 Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor s-a înscris în AUR

Fiica fostului lider al Partidului România Mare, Lidia Vadim...

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare

Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la închisoare, după...

Proiect pentru copiii de la DGASPC Gorj

În intervalul 29 septembrie - 1 octombrie 2023, 90...

Un rănit în explozia de la Crevedia a murit în Germania

Bilanţul exploziei de la staţia GPL din Crevedia a...