Tânărul arestat la domiciliu care a lovit un băiat pe o stradă din Craiova, încătușat

Tânărul de 24 de ani, din Ostroveni, arestat la domiciliu și care a evadat noaptea trecută luând la bătaie o persoană pe o stradă din Craiova, a fost încătușat.

„În această dimineaţă, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 24 de ani, din comuna Ostroveni, bănuit de comiterea infracţiunilor lovire sau alte violenţe şi evadare.

Ieri, în jurul orei 23.00, la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova a fost adus, de către un echipaj al Poliţiei Locale Craiova, un tânăr de 24 de ani, din Ostroveni, care fusese implicat într-un conflict, pe o stradă din Craiova.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul, în timp ce se afla pe strada Popa Şapcă din Craiova, pe fondul unui conflict spontan, ar fi lovit cu pumnul în zona feţei un tânăr de 24 de ani, din localitate.

De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul figura ca având dispusă măsura arestului la domiciliu, măsură prin care avea obligaţia să nu părăsească imobilul din Craiova, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauză”, potrivit IPJ Dolj.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi evadare, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Populare

Recomandări

Vouchere pentru compensarea facturilor la curent. Persoanele care ar putea beneficia de ajutorul de la stat

Familiile cu trei copii şi persoanele dependente de aparate...

Dolj. Primarii, instruiți despre importanța hărților de hazard

Specialiștii din grupul de lucru al Administrației Bazinale de...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 10.10 – 16.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Olt. Elevi din Slatina, premiați la Strasbourg

Mai mulți elevi de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”...