miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Perieți. Un pieton a ajuns la spital

Un accident rutier s-a produs pe Drumul Județean 653, din comuna Perieți, județul Olt. Un pieton a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„Astăzi, 23 septembrie 2022, în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 653, din comuna Perieți, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 54 ani, din orașul Potcoava și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Bălteni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Olt.

Politica