Croitoru are zilele numărate în Bănie! Ce l-a nemulțumit pe Mititelu!

Eșecul de la Voluntari a învolburat rău apele la FCU Craiova. Patronul e nemulțumit nu atât de pierderea punctelor, ci de una dintre schimbările făcute de antrenorul său.

După înfrângerea de la Voluntari, scor 1-0, Mititelu a ieșit pe TV pentru a-i transmite un avertisment antrenorului său, Marius Croitoru. Patronul nu pare deranjat foarte tare de rezultat, mai ales că jocul echipei este unul care încă impresionează. Finanțatorul i-a reproșat tehnicianului său schimbarea lui Gabi Iancu, din minutul 2, cu un fundaș central, în speță Ricardo Grigore. Oameni din anturajul patronului au susținut că acesta a fost nemulțumit și când a văzut că pe foaia de joc nu se regăsește Blănuță, atacantul în care Mititelu își pune mari speranțe.

„Eu, deocamdată, sunt alături de Marius Croitoru. Îi acord credit, dar să știți că răbdarea asta, la Craiova, e greu de menținut. Frustrarea e uriașă. Nu cred că am putea să acceptăm foarte ușor ratarea calificării în play-off. Eu îl apreciez pe Marius, el știe foarte bine câtă răbdare avem noi. Eu am vreo 18 ani de când tot aștept, nu cred că a existat om mai răbdător decât mine în fotbal. Știți cum e la fotbal, contează rezultatele. În acest moment, nu e vreo problemă pe care să i-o reproșez lui Marius, dar avem un obiectiv și la ora asta suntem în afara obiectivului, dar jocul ne ajută ca perspectivă și ca speranță, dar avem nevoie de puncte. Nu cred că plecarea lui Compagno face ca obiectivul nostru să fie în pericol. Noi avem un lot de primele șase, avem buget de primele șase, avem condiții de primele șase, despre antrenor toată lumea spune că e bun, avem stadion de primele șase. Eu zic că avem toate condițiile. Astăzi, dacă jucam cu un atacant în prima repriză, aveam șanse să câștigăm meciul. Nu contest alegerile lui Marius, e o remarcă. Avem doi atacanți în lotul echipei și ambii puteau juca în locul lui Iancu. Bauza va crea alți golgheteri în toamna asta”, a declarat Adrian Mititelu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În consecință, chiar dacă la nivel declarativ, Mititelu îi dă credit lui Croitoru, ieșirea acestuia în care contestă schimbarea făcută în minutul 2 a dat naștere la speculații. Astfel, potrivit Prosport.ro, zilele lui Croitoru în Bănie ar fi numărate. Este de așteptat o discuție față în față între Mititelu și angajatul său pentru lămurirea situației.
După înfrângerea de la Voluntari, Croitoru a spus: „Mi-e greu să fac o descriere a unui meci în care avem cinci ocazii mari și pierdem 0-1. Puterea antrenorului e până la 16 metri, de acolo nu poate face nimic niciun antrenor în lumea asta.

Sunt jucători, am fost și eu, am jucat și eu la un anumit nivel, se mai întâmplă să ratezi, dar să ai patru-cinci ocazii într-un meci și să pierzi e dezamăgitor. Te simți neputincios ca antrenor. Stai să te întrebi ce ți-a lipsit în afară de gol și ce ai putea să lucrezi să poți face un jucător să marcheze. E foarte greu, unele lucruri nu sunt de antrenat. Am avut o discuție cu jucătorii mai bărbătească. Performanța se construiește, lor nu trebuie să le fie teamă să-și construiască performanța lor. Nu merge cu grătare, cu cinci cu doi, cu lasă-mă să te las jumătate de an, performanța se construiește. Fotbalul e o junglă, cei mai puternici rezistă”.
FCU Craiova ocupă locul 8 în Superliga, cu 14 puncte din 11 etape.

Populare

Recomandări

Încă un incident pe calea ferată: Motorul unui tren de călători a luat foc

Pompierii au intervenit, marți seară, pentru stingerea unui incendiu...

Protest inedit al polițiștilor: Au donat sânge pentru a lipsi motivat de la serviciu

Zeci de polițiști au protestat, marți, într-un mod neobișnuit-...

Drogheriile DM recheamă în magazine un produs din cauza unei contaminări microbiologice

DM drogerie markt a anunțat că recheamă de la...