sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți. Începe Crosul Severinului

Update/ Evenimentul se amână!

„Dragi participanți, parteneri, prieteni și spectatori,

Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile și riscul crescut de accidentări din cauza terenului umed, am decis amânarea Crosului Severinului până la o dată pe care o vom anunța ulterior. Siguranța participanților și a tuturor celor implicați este prioritară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vă mulțumim pentru înțelegere!”- Primăria Drobeta Turnu Severin

Crosul Severinului, ajuns la cea de-a doua ediție, are loc sâmbătă, 17 septembrie, ora 10:00, iar participarea este gratuită.

Crosul va porni din fața Palatului Culturii „Teodor Costescu”, va parcurge Bulevardul Dunării și va trece pe lângă Cetatea Medievală. Până în acest moment, 300 de persoane s-au înscris, a anunțat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin. Câștigătorilor de la fiecare categorie de vârstă li se vor acorda premii în bani între 200 și 500 de lei, în funcție de clasament.

„Primii 500 de înscriși vor primi gratuit tricouri personalizate, iar toți cei care vor termina cursa vor fi medaliați. Crosul Severinului reprezintă un foarte bun prilej pentru a încuraja mișcarea fizică și vă aștept să petrecem o zi în aer liber, de la cei mici și până la cei mari, să ne bucurăm de timpul petrecut împreună”, a mai spus Screciu.

Programul evenimentului:

  • Sâmbătă, 17 septembrie 2022 .

-08.00 – 09.00- Ridicare pachete de start pentru participanții înscriși la Crosul Severinului 2,150 km

-9.00-9.30 Ridicare pachete de start pentru participanții care nu au reușit să se înscrie la Crosul Severinului 2,150 km, în limita disponibilităților.

-09.30 – 10.00 Sedința tehnică și încălzirea

-10.00-11.00 Crosul Severinului

-11.00 Festivitatea de premiere

spot_img
spot_img

Politica