sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Croitoru, după ce a luat bătaie de la Voluntari: „Unele lucruri nu sunt de antrenat”

Marius Croitoru știe că FCU Craiova trebuia să câștige meciul cu FC Voluntari. Oltenii nu au obținut nici măcar un punct, pentru că ilfovenii s-au impus cu scorul de 1-0 și i-au băgat pe alb-albaștri în gura antrenorului. Presiunea este din ce în ce mai mare pe tehnicianul din Bănie, iar acesta a simțit nevoie să dea vina pe faptul că fotbaliștii au ratat prea mult și prea ușor.

Mi-e greu să fac o descriere a unui meci în care avem cinci ocazii mari și pierdem 0-1. Puterea antrenorului e până la 16 metri, de acolo nu poate face nimic niciun antrenor în lumea asta. Sunt jucători, am fost și eu, am jucat și eu la un anumit nivel, se mai întâmplă să ratezi, dar să ai patru-cinci ocazii într-un meci și să pierzi e dezamăgitor. Te simți neputincios ca antrenor. Stai să te întrebi ce ți-a lipsit în afară de gol și ce ai putea să lucrezi să poți face un jucător să marcheze. E foarte greu, unele lucruri nu sunt de antrenat”, a spus Marius Croitoru.

Antrenorul de la FCU a recunoscut că a avut o discuție serioasă cu jucătorii, în vestiar, imediat după finalul jocului: „Am avut o discuție cu jucătorii mai bărbătească. Performanța se construiește, lor nu trebuie să le fie teamă să-și construiască performanța lor. Merge cu grătare, cu cinci cu doi, cu lasă-mă să te las jumătate de an, performanța se construiește. Fotbalul e o junglă, cei mai puternici rezistă”, a transmis Marius Croitoru.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica