vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Împreună pentru Kevin. FCU Craiova se alătură campaniei de strângere de fonduri

Clubul FCU Craiova se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe micuțul Kevin și donează tricoul purtat de Sidibe, semnat atât de el cât și de restul echipei.

Mulțumim FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA 1948, pentru profesionalismul pe care nu l-am mai întâlnit la celălălte echipe din SUPERLIGA, cât și întregii echipe pentru sprijinul oferit. Le dorim multă sănătate și succes la îndeplinirea obiectivului fixat!!!”, a fost mesajul suporterilor după gestul clubului.

Povestea lui Kevin a început în urma cu aproximativ 1 an, când mama sa a decis să meargă la un consult de specialitate. Medicul pediatru i-a recomandat un consult psihologic, iar după unul neurologic-psihiatric. În urma controalelor medicale a fost diagnosticat cu o tulburare din spectru AUTIST „sindrom hiperkinetic și retard usor/moderat psihic”. În urma ultimei evaluări psihologice pe care Kevin a avut-o recent, mama sa a aflat că acesta are nevoie de ședințe de terapie pentru ca el să poată să „revină” la o viață „normală”, pentru a ști tot ceea ce ar fi trebuit să știe până la această vârstă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Detalii legate de licitația organizată de suporteri se găsesc AICI

Politica