sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mititelu a dezvăluit ce salariu are Bauza!

Patronul FCU Craiova a anunțat câți bani îi dă argentinianului, dar și cât i-ar oferi Gigi Becali playmaker-ului său.

Juan Bauza a revenit pe teren la meciul cu Rapid București. A intrat excelent în joc, iar în partea secundă a avut o execuție fabuloasă, foarfecă din centrul careului, scoasă cu greu de Moldovan. Dacă în ultima vreme s-a vorbit mult despre interesul lui Becali pentru jucător, acum Mititelu nu mai pare dispus să-l cedeze foarte ușor. Și asta pentru că sud-americanul este, în opinia patronului, jucătorul de care depinde echipa. De altfel, finanțatorul clubului din Bănie este de părere că oltenii, cu Bauza în teren, sunt imposibil de învins.

„Bauza a fost o mare pierdere pentru noi. Fără el am pierdut vreo 6-7 puncte. A fost un șoc lipsa lui. Nu am fost pregătiți să jucăm fără el, dar intram în mână și fără el. Greu ne bate cineva cu el pe teren. Este jucătorul care face diferența, prin modul lui de a se manifesta își creează cel puțin 3-4 ocazii. Bauza nu pleacă până vara viitoare. În plus, Bauza e atât de bun încât nu poate fi cumpărat în România. Clauza apărută în presă e o prostie. Nu mai poate juca în România, e prea bun pentru campionatul nostru. Are deja oferte. Dacă nu se accidenta, pleca. Aveam oferta mare de tot de afară, dar nici eu nu eram dispus să-l vând. La noi are 200.000 pe an, de ce ar pleca pe 250.00 la FCSB?”, a spus patronul FCU Craiova la Realitatea Sportivă.

Adrian Mititelu chiar i-a prelungit contractul lui Bauza până în 2025 și i-a pus o clauză colosală: „Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Pepe și-a prelungit contractul până în anul 2025. Noul contract include o clauză de reziliere de 8 milioane de euro”, a au anunțat oltenii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul clubului oltean a mai făcut și o dezvăluire: i-a cerut lui Becali 1,5 milioane de euro pe Compagno în speranța că acestuia i se va părea o sumă prea mare și nu va accepta prețul: „Când l-am dat pe Compagno m-am gândit că acel milion și jumătate mă ajută mult. Am cerut atâția bani cu gândul că nu îmi dă banii ăștia. Aveam nevoie de bani pentru a continua investiția la bază, plus că și pentru el e mai bine acolo să ajungă unde își dorește. Important e ca Becali să aibă răbdare cu el și să îl lase în pace. Și să vedeți că anul ăsta dă 18 goluri. Cel puțin!”

spot_img
spot_img

Politica