luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sarabandă de laude la adresa lui Markovic: „Omul clar știe fotbal!”

Vârful Craiovei a reușit o doppietta în thriller-ul de la Severin, chiar în ziua în care s-a născut băiețelul lui.

Jovan Markovic, 21 de ani, a fost MVP-ul partidei Universitatea Craiova – Farul 4-3. Dubla atacantului a contribuit substantial la Victoria echipei lui Mirel Rădoi. Markovic a marcat cele două goluri chiar în ziua în care soția sa a născut primul băiețel al cuplului.

După meci, atacantul Universității a spus: „Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez astăzi, mai ales că soția mea a născut azi un băiețel. A fost un meci dificil. Vă dați seama că e o bucurie mare după ce am întors de la 1-3. Avem mare încredere, am avut un meci la Hermannstadt greu, unde am pierdut, dar mergem în continuare. Personal am multe obiective, să marchez cât mai mult și să-mi ajut echipa. Nu mă interesează părerea altora, să comenteze cât vor”.

Evoluția excelentă a lui Jovan Markovic a fost dezbătută și în studiourile TV. Radu Paraschivescu a scos în evidență talentul imens al tânărului atacant de la Universitatea Craiova, dar a punctat și ce trebuie să schimbe pentru a deveni un atacant de clasă: ”E un jucător de sclipire formidabilă. Are perioade în care alunecă din meci, nu-l mai vezi. Are momente de apatie și câteodată se trezește la viață. Țin minte că a marcat un gol cu FCSB, distrându-se cu toată apărarea. Acum, două goluri foarte frumoase după preluări artistice.  Omul clar știe fotbal, însă trebuie ordonat. E un jucător de talent, dar nimeni nu trăiește doar din talent. Poate se putea în urmă cu 40-50 de ani, Dobrin putea să trăiască doar din talent. Acum, în 2022, fără altele, nu ai cum”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Are o problemă care ține doar de el, e asta cu volumul. Pare că este puțin…”, a spus Ion Crăciunescu, iar Radu Paraschivescu a completat cu o glumă: ”Televizorul îngrașă”.

Silvian Cristescu, fostul atacant al Craiovei, a comentat prestația lui Markovic în meciul cu Farul. „A avut și niște probleme. A avut soția însărcinată, el fiind tânăr. Markovic este un atacant pe care România nu l-a avut în ultimii 10 ani. Are calități foarte bune, da bine cu capul, are forță. N-avem cum sa-i tăiem o mână sau un picior să slăbească. Markovic nu este gras, doar trebuie să mai lucreze. El va face un sezon fantastic, dacă îi dai încredere va da totul”, a declarat Silvian Cristescu, la Pro Arena.

Politica