duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Elvir Koljic, operat la Barcelona!

Cel supranumit „Dragonul” va lipsi de pe teren o perioadă îndelungată de timp.

Un nou sezon compromis pentru Elvir Koljic. Atacantul bosniac va suferi o intervenţie chirurgicală la tendonul femural, la care a mai avut probleme în trecut. Practic, în 2022, Rădoi nu se va mai putea bizui pe vârf. Acesta s-a accidentat în partida de la Mediaș, cu Hermannstadt. Nu a fost sezon în alb-albastru în care Koljic să nu aibă probleme medicale. În primăvara lui 2019, când deja se vorbea de o ofertă de 7 milioane de euro de la Dinamo Kiev, atacantul a făcut prima ruptură de tendon femural, în prelungirile unui meci al naționalei Bosniei. În toamna aceluiași an, s-a accidentat la spate într-un meci cu Voluntari. Un an mai târziu, după ce pornise ca din tun sezonul: 6 goluri în 6 meciuri, Koljic a fost accidentat de Mihalache, verdictul fiind unul crunt: ruptură de peroneu, fapt care l-a ținut departe de gazon mai bine de jumătate de an. Au urmat accidentări în lanț, care au depreciat considerabil și forma jucătorului, dovadă în acest sens fiind faptul că în acest sezon, desi are 12 prezențe în alb-albastru, nu a marcat niciun gol.

Accidentarea de la Mediaș îl va ține iarăși departe de gazon pentru o perioadă lungă. „Koljic e la Barcelona, la o clinică, se operează. Nu știm cât va lipsi, doctorii pot estima. Dar e o perioadă iar în care ne va lipsi… Să sperăm că cine e pe acolo, cine joacă în atac să acopere… De la accidentarea aia cu Mihalache a fost total schimbat. De atunci nu mai e Koljic”, a spus Sorin Cârțu, la ProSport Live.

Baiaram, aut cu CFR Cluj și FCSB!

Un alt jucător pe care Rădoi nu se va putea baza în această perioadă este Ștefan Baiaram, care a suferit o ruptură musculară și va rata astfel cele mai importante meciuri din această lună, derby-urile cu CFR Cluj și FCSB. În aceste condiţii, până la finalul acestui an, Mirel Rădoi se bazează în linia ofensivă pe Jovan Markovic, Andrei Ivan şi Rivaldinho.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica