DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mehedinți vor fi tratați în propriul cabinet stomatologic, anunță reprezentanții instituției

Cabinetul a fost înființat la inițiativa directorului DGASPC Mehedinți, Adrian Bidilici și va funcționa în cadrul Complexului de Servicii Sociale, deservind tuturor beneficiarilor instituției, cu sprijinul doctorului Ariadna Enache, mai spun aceștia.

,,Cabinetul a fost dotat cu aparatură de ultimă generație, ceea ce ne ajută în asigurarea unei game largi de tratamente, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Înființarea lui era necesară, deoarece am sesizat multe situații în care beneficiarii noștri erau refuzați de către medicii stomatologi din oraș. Mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, care a înțeles necesitatea investiției și ne-a sprijinit în acest demers,, a declarat directorul executiv al DGASPC Mehedinți, Adrian Bidilici.

Populare

Recomandări

Olt. Accident rutier la Curtișoara

Un accident rutier a avut loc marți dimineață în...

Caz rar de gripă aviară transmisă la om! Persoana lucrează la o fermă de păsări

Un caz rar de gripă aviară transmisă la om...

Au început lucrările pentru decolmatarea Canalului Râului

Lia Olguța Vasilescu a anunțat faptul că lucrările pentru...

În apărarea lui Rotaru: „A procedat corect!”

Dacă majoritatea vocilor îl acuză pe Rotaru după scandalul...