marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mehedinți vor fi tratați în propriul cabinet stomatologic, anunță reprezentanții instituției

Cabinetul a fost înființat la inițiativa directorului DGASPC Mehedinți, Adrian Bidilici și va funcționa în cadrul Complexului de Servicii Sociale, deservind tuturor beneficiarilor instituției, cu sprijinul doctorului Ariadna Enache, mai spun aceștia.

,,Cabinetul a fost dotat cu aparatură de ultimă generație, ceea ce ne ajută în asigurarea unei game largi de tratamente, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Înființarea lui era necesară, deoarece am sesizat multe situații în care beneficiarii noștri erau refuzați de către medicii stomatologi din oraș. Mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, care a înțeles necesitatea investiției și ne-a sprijinit în acest demers,, a declarat directorul executiv al DGASPC Mehedinți, Adrian Bidilici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica