DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mehedinți vor fi tratați în propriul cabinet stomatologic, anunță reprezentanții instituției

Cabinetul a fost înființat la inițiativa directorului DGASPC Mehedinți, Adrian Bidilici și va funcționa în cadrul Complexului de Servicii Sociale, deservind tuturor beneficiarilor instituției, cu sprijinul doctorului Ariadna Enache, mai spun aceștia.

,,Cabinetul a fost dotat cu aparatură de ultimă generație, ceea ce ne ajută în asigurarea unei game largi de tratamente, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Înființarea lui era necesară, deoarece am sesizat multe situații în care beneficiarii noștri erau refuzați de către medicii stomatologi din oraș. Mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, care a înțeles necesitatea investiției și ne-a sprijinit în acest demers,, a declarat directorul executiv al DGASPC Mehedinți, Adrian Bidilici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Rusalii 2023. Legendă, tradiții și obiceiuri

Rusaliile semnifică Pogorârea Sfântului Duh și are loc la...

David Popovici, victorie la 100 de metri liber, în Cupa României

Dublul campion mondial şi european David Popovici a câştigat...