sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Rivaldinho a fost prezentat oficial

După ce Mihai Rotaru a anunţat, luni, că echipa sa a ajuns la un acord cu jucătorii Sergiu Hanca şi Rivaldinho, marţi, fiul lui Rivaldo a fost prezentat oficial!

„Bem-vindo, Rivaldinho! Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Rivaldo Vítor Mosca Ferreira Júnior, cunoscut sub numele de „Rivaldinho”. Noul nostru jucător a semnat un contract valabil pentru 2 ani.

În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho a îmbrăcat ultima dată tricoul formaţiei KS Cracovia, grupare la care a reuşit să câştige Cupa şi Supercupa Poloniei. De asemenea, brazilianul are trofee câştigate şi în România: Cupa Ligii cu Dinamo Bucureşti şi Cupa României cu FC Viitorul. Mult succes în tricoul Ştiinţei!”, a anunțat CSU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rivaldinho se va bate pentru un post de titular cu Markovic şi Koljic.

„Am spus-o că noi continuăm. Au venit Raul Silva, Ivan Martic, astăzi au venit Rivaldinho şi Hanca. În cel mai scurt timp sperăm să mai aducem încă doi, dacă nu chiar trei jucători la ceea ce a fost ieri. Dar campania continuă, sunt patru jucători: Raul Silva, Martic, Hanca şi Rivaldinho!

Sunt jucători pe care-i cunoaştem, cu siguranţă la nivel de mentalitate, grupul va avea o creştere. La nivel de atitudine, de mentalitate, vom avea cu siguranţă o creştere”, a anunţat Rotaru, luni, la Pro Arena.

Rivaldinho este cotat la 300.000 de euro și a mai evoluat în prima ligă din România la Dinamo și Farul Constanța (fosta Viitorul Constanța).

spot_img
spot_img

Politica