sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Debut groaznic pentru Laszlo Balint: a pierdut puncte și o grămadă de jucători!

Accidentarea lui Roguljic a îndreptat gafa făcută de antrenor la alcătuirea primului 11.

O singură schimbare a făcut Balint în primul 11 față de echipa standard: Roguljic în locul lui Gustavo. Iar dacă croatul nu s-ar fi accidentat prematur, încă de la mijlocul reprizei, brazilianul nu ar fi putut intra și marca două goluri ce ar fi trebuit să fie ale victoriei. Sepsi s-a prăvălit peste olteni în ultimele 20 de minute ale jocului, a punctat de două ori, anulând avantajul gazdelor, iar meciul s-a încheiat fără învingători ori învinși, la egalitate, 2-2.
Așadar, un debut cu stângul pentru Laszlo Balint pe banca CSU Craiova, antrenorul părând că a cărat ghinionul de la Arad cu el în Bănie. Pe lângă punctele pierdute, tehnicianul va avea mari probleme de efectiv pentru următorul meci din campionat. Asta pentru că Ante Roguljic și Fane Baiaram s-au accidentat. Mateiu și Bancu sunt suspendați, Raul Silva și Martic nu au ajuns încă la capacitate maximă cu pregătirea fizică, în timp ce pentru Pigliacelli a fost ultima reprezentație de gală în tricoul echipei, și despre Gustavo zvonindu-se că ar putea părăsi echipa olteană.
„Accidentarea lui Roguljic îl va scoate din circuit câteva zile. Și Baiaram a acuzat niște dureri, să vedem care e și starea lui. E clar că efortul a fost mare. Ritmul de joc contează. Sepsi a avut un ritm de joc mai bun decât noi”, a mărturisit Balint, care cere patronului întăriri: „Sunt discuții, țin constant legătura cu conducerea clubului. E clar că vor mai veni jucători. Dar trebuie să aducem jucători cu calitate, peste ce avem în acest moment în lot”.
Sorin Cârțu nu a menajat antrenorul și echipa: „E frustrant! Dar bine că nu s-a întâmplat și mai rău, ați văzut ce a fost pe final. Când ai 2-0 și se face 2-2 te simți puțin nedreptățit. Așa e la început de sezon, cred că vor mai fi momente de nesiguranță în primele cinci etape, ai niște fluctuații, nimeni nu e 100% din punct de vedere fizic. Sepsi a avut un avantaj, a avut meciul de Supercupă, a avut alt nivel de pregătire. Sunt puțin dezamăgit de rezultat, trebuia să gestionăm altfel tot ce s-a întâmplat. Nouă ni s-a mai întâmplat de multe ori lucrul ăsta, jucătorii n-au avut reacție. Au fost șuturi din fața careului. Nu ai voie să permiți așa ceva să se întâmple”.
Pigliacelli a vorbit despre plecarea din Bănie: „E grea despărțirea. Până acum o lună am încercat să prelungim, dar mi se spunea «te sunăm». A venit ofertă de la Palermo și nu puteam să refuz. Eu merg într-un oraș mare, o echipă importantă și sper să promovăm în Serie A. Mulțumesc celor de la Craiova, s-au comportat incredibil cu mine. România e a doua mea casă”.

spot_img
spot_img

Politica