luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Accident pe DN 7 CC. Un camion a intrat într-un parapet de pe marginea drumului

Traficul rutier pe centura ocolitoare a staţiunii Călimăneşti – DN 7 CC- a fost blocat luni după-amiază, pentru a permite pompierilor să intervină pentru înlăturarea pericolului de incendiu la un camion care a intrat într-un parapet de pe marginea drumului, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

„Şoferul autocamionului încărcat cu nacele a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit de parapetul de pe marginea drumului. În urma impactului, a rezultat spargerea rezervorului de carburant, existând scurgeri de motorină pe carosabil”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Circulaţia rutieră pe centura ocolitoare a staţiunii Călimăneşti a mai fost blocată luni dimineaţa aproape patru ore, după ce un tren a acroşat o linie electrică şi o doborât trei stâlpi de electricitate, în cădere aceştia rănind şapte persoane care se aflau în zonă la cercetarea unui alt accident rutier provocat de un şofer de TIR care a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului, scrie Agerpres.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica