vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O bătrână este căutată de mai multe zile de familie și poliție

Poliţiştii din Olt caută o femeie de 88 de ani,din Bucureșticare a plecat luni de acasă, din comuna Făgețelu,județul Olt, unde locuia fără forme legale și nu s-a mai întors. Oricine poate oferi informații este rugat să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

„În ziua de 25 iunie a.c., polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Scornicești au fost sesizați de o femeie, din comuna Făgețelu, județul Olt, cu privire la faptul că, în ziua de 24 iunie a.c., JIRCU FLOAREA, în vârstă de 88 de ani, din municipiul București, a plecat voluntar de la locuința acesteia, din comuna Făgețelu, unde locuia fără forme legale şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,65 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr grizonat, drept, tuns scurt, fața rotundă și ochi căprui.

La momentul plecării, era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni și bluză de culoare închisă, pe cap purta un batic de culoare grena, iar în picioare purta papuci din plastic de culoare verde închis.” – IPJ Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova


Potrivit Poliției Olt, de la sesizarea dispariției au fost și sunt, în continuare, făcute căutări și verificări de către polițiștii I.P.J. Olt, împreună cu pompieri din cadrul I.S.U. Olt, jandarmi din cadrul I.J.J. Olt, dar și voluntari din cadrul Primăriei Comunei Făgețelu împreună cu localnici

Politica