joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Ludovic Orban a lansat filiala Dolj a Partidului Forța Dreptei

Filiala Dolj a Partidului Forta Dreptei a fost lansată oficial vineri, 1 iulie, în prezența președintelului Ludovic Orban. La eveniment a participa Violeta Alexandru, liderul grupului parlamentar din Camera Deputaților a Partidului Forța Dreptei, și Nicolae Giugea, președintele Comitetului Județean de Inițiativă a filialei Dolj a Partidului Forța Dreptei.

Am stabilit să constituim organizații locale în aproximativ în 50% dintre localitățile României, de asemenea ne-am propus să avem un număr minim de 25.000 de membri. Conform sociologilor, un partid este competitiv în momentul în care are aproximativ ca număr de membri activi 1% din populația care se prezintă la vot, deci aproximativ 10 milioane. Obiectivul nostru este ca în acest an electoral să ajungem la 100.000 de membri. Aici trebuie să păstrăm echilibrul între cantitate și calitate, astfel că vom fi foarte atenți în atragerea unor oameni serioși și muncitori. Ne dorim să fim extrem de activi. Noi existăm de la 16 martie și avem aproximatic 30 de proiecte legislative. Un procent nu vă spun, dar vă garantez că suntem extrem de ambițioși și de serioși”, a declarat Ludovic Orban la conferința de presă organizată în Bănie.

Suntem oameni hotărâți, oameni care n-am vrut să intrăm în horă cu Olguța sau cu alte Olguța de la nivel național reprezentative ale PSD-ului. Nu ne vom alia cu PSD-ul, fiindcă noi suntem un partid de dreapta”, a declarat Nicolae Giugea, președintele Comitetului Județean de Inițiativă a filialei Dolj a Partidului Forța Dreptei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La conferința de presă, Ludovic Orban a ridicat și problema prețului la carburanți care sunt pe o traiectorie ascendentă încă de la jumătatea lunii decembrie.

De vreo săptămână e o dezbatere în societate. Cum să-i zică Guvernului? Guvern de 50 de bani sau Guvern de 25 de bani? Eu vă spun că e un Guvern de 0 bani. Prețurile la carburanți au intrat pe o traiectorie ascendentă, cam de la jumătatea lunii decembrie. Noi oameni cu experiență, cu expertiză în cunoașterea economiei și a efectelor economiei am venit la începutul lui februarie cu un proiect de lege, și anume reducerea la jumătate a accizei la carburant și reducerea TVA de la 19% la 5%, pe perioada de 6 luni care este permisă conform reglementărilor în vigoare. De la începutul lui februarie și până astăzi majoritatea parlamentară din monstruoasa coaliție a refuzat sistematic acest proiect de lege”, a adăugat Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban.

Politica