duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Craiova lui Croitoru, trei goluri în primul amical din Austria!

Oltenii au început ca din tun meciul cu Kapfenberger, însă s-au văzut egalați pe final.

FCU Craiova a remizat în primul amical al verii. Ajunși duminică seara în Austria, la nici 24 de ore, juveții au jucat cu Kapfenberger SV, formație din liga a doua din țara gazdă. A fost 3-1 la pauză, după golurile lui Compagno (4, 19) și A. Chițu (41). Gazdele au egalat pe final, după ce au profitat și de schimbările din echipa olteană și astfel s-a terminat 3-3. Primul 11 al lui Croitoru a arătat astfel: Mogoșanu – G. Enache, Paramatti, Huyghebaert, Vl. Achim – Asamoah – Van Durmen, Baeten, Bauza, Chițu – Compagno.
Gruparea din Bănie a oficializat mutarea lui David Croitoru, nimeni altul decât băiatul de 18 ani al antrenorului principal. Astfel, se poate spune că tehnicianul l-a adus la pachet la formația lui Mititelu și pe fiul său.
„Suntem încântați să anunțăm faptul că David Croitoru este noul jucător al echipei alb-albastre. Mult succes în tricoul Științei, David”, a transmis U Craiova 1948, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.
„El talent are, e un copil cu bun simț, bine crescut. Nu e încrezut, e un băiat cu capul plecat. Încă nu sunt convins că înțelege că fotbalul e mai mult decât antrenament, e mult mai multă muncă. El asta trebuie să înțeleagă. Dacă va înțelege că fotbalul e un efort teribil, cu sânge pe tricou, va ajunge fotbalist. Dacă nu, va fi un copil de antrenament”, spunea în trecut Valeriu Iftime, despre David Croitoru, la Digi Sport.
Următoarele amicale pentru FCU Craiova:
29 iulie / AEK Larnaca (18:30)
1 iulie / FC Admira Wacker (18:00)
4 iulie / Kisvárda FC (18:30).

spot_img
spot_img

Politica