Antrenorul lui David Popovici: „Noi am îndrăznit să visăm”

Date:

Adrian Rădulescu se poate considera un antrenor fericit. Elevul său, David Popovici, a uimit o lume întreagă la Campionatul Mondial de înot pentru seniori în bazin de 50 m, ediția Budapesta 2022, acolo unde a reușit să câștige medaliile de aur în probele de 100 m și 200 m liber.

La trei zile de la succesul lui David din finala de 100 m liber, antrenorul Adrian Rădulescu a acordat un interviu pentru site-ul oficial al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

„Îl văd zilnic pe David la antrenamente și cunosc preptirea pe care o face. În serii și în semifinale am fost destul de ocupat pentru că am filmat cursele pentru analiză. La finale însă am coborat în tribuna de pe plaja bazinului. Aș fi stat liniștit pe scaun pe parcursul curselor, dar toți din fața mea se ridicaseră și eu nu mai vedeam ce se întâmplă. La o asemenea competiție, nivelul este foarte apropiat. Față de ceilalți concurenți, cred că David a avut mai multă încredere în pregătirea lui. Este o confirmare a muncii sale și a întregii echipe. Noi am îndrăznit să visăm, dar ne-am asumat și efortul necesar”, a spus Adrian Rădulescu.

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...