marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Doljean arestat preventiv după ce și-ar fi bătut nevasta

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a ajuns în arest după ce și-a bătut soția, apoi nu a respectat ordinul de protecție impus de polițiști. Când doljeanul s-a apropiat, din nou, de cea pe care ar fi bătut-o, aceasta a sunat la 112.

„Polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați de o femeie din comuna Măceșu de Jos, cu privire la faptul că, soțul său, de 48 de ani, nu ar fi respectat ordinul de protecție emis de instanța de judecată. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în cursul zilei de 24 iunie a.c., bărbatul ar fi pătruns în curtea soacrei sale, din comuna Măceșu de Jos, unde locuiește fără forme legale soția acestuia, pe numele bărbatului fiind emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, acesta având obligația de a nu a apropia de soția sa la o distanță mai mică de 50 de metri. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o pe soția acestuia”, informează IPJ Dolj.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție, violare de domiciliu și violență în familie, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, în cursul zilei de 24 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Politica