vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru îi întărește lui Balint echipa de la retrogradata Dinamo!

Patronul vrea Cupa și campionatul, dar cu cât mai puțini bani cheltuiți. Astfel, după o țeapă luată de la Dinamo e plauzibilă o repatriere.

Echipele craiovene sunt singurele care nu au mutat până acum pe piața transferurilor. Dar nu este sezon în care Mihai Rotaru să nu anunțe că vrea trofee. Ce-i drept, cu cât mai puțin bani investiți, de unde s-a ales și cu porecla Ariciul de la proprii suporteri. Dacă ar fi să dea și un tun financiar, cum s-a întâmplat în cazurile Mitriță, Mihăilă sau Cicâldău, cu atât mai bine.

Însă până la tunul cu pricina, craiovenii sunt pe punctul de a-i aduce lui Laszlo Balint sub comandă o noutate, mai mult de voie decât de nevoie. Și asta pentru că Antoni Ivanov (26 de ani) ar putea să revină la Universitatea Craiova în perioada de mercato din această vară. În iarnă, oltenii îl cedau în Groapă pe închizătorul bulgar și cereau pentru împrumutul acestuia pentru 6 luni 50.000 de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Câinii au picat și nu au dat niciun ban, drept urmare este de așteptat ca jucătorul să facă drum întors spre Bănie. Într-o declarație recentă, Ivanov nu știa cu exactitate ce-i rezervă viitorul: „Da, mă întorc la Dinamo, o să fiu prezent la reunire. Cred că la Săftica. Nu știu ce să zic, nu știu ce se întâmplă vizavi de viitorul meu. Aștept să se rezolve tot. Din ce-am înțeles, Dinamo n-a plătit Craiovei cei 50.000 de euro. Nu știu dacă trebuie să mă întorc acolo”.

Antoni Ivanov susține că înțelegerea lui cu Universitatea Craiova mai este valabilă un sezon și că ar putea să revină în Bănie după ce contractul cu Dinamo o să expire. „Contractul cu Craiova nu a expirat, mai am încă un an acolo, dacă trebuie să mă întorc. Vedem ce se va întâmpla”, a spus bulgarul.

Politica