vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipa lui Mititelu, pregătită de Dan Vasilică!

Au trecut aproape două săptămâni de când Croitoru a anunțat că preia FCU Craiova și n-a mai venit.

La data de 9 iunie, Marius Croitoru anunța că mai are de făcut un singur pas pentru a preluat echipa craioveană: „Nu am de ce să mă ascund. Am avut discuții și sunt în acest moment… nu mai lipsește decât un pas pentru a ajunge la U Craiova 1948. Oferta a venit imediat după ce a apărut în presă că nu mai sunt antrenorul Botoșaniului”. De la declarația cu pricina a antrenorului au trecut aproape 2 săptămâni, iar acesta n-a mai făcut pasul spre Bănie.

Se pare că Mititelu a fost deranjat de subiectele pe care le-a abordat Marius Croitoru în cadrul emisiunii TV în care a anunțat că vine la FCU. Antrenorul a anunțat că pleacă în secunda doi dacă observă o dorință a patronului de a-l sfătui: Indiferent unde o să mă vedeți, e singura condiție pe care o pun indiferent unde aș lucra. Când va exista (n.r. implicarea domnului Mititelu), e clar că pe mine sigur nu o să mă mai vedeți acolo. Bineînțeles că am discutat și despre asta. Sunt alte lucruri, alte clauze cu care am căzut de acord. Domnul Mititelu a fost de acord cu tot ce am cerut eu. Dacă se va schimba ceva, sigur nu mă veți mai vedea acolo”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

S-a zvonit inclusiv că Mititelu l-ar aduce pe Reghe, fost la rivala CS Universitatea Craiova. Dar antrenorul ar fi refuzat în ultima clipă, nedorind să întețească și să întrețină războiul fratricid din Bănie.

Cu refuzuri pe bandă, conducătorii de la FCU Craiova au alcătuit o listă scurtă cu antrenorii care ar putea veni la echipă, pe care au mai rămas doar oltenii Eugen Neagoe și Emil Săndoi.

Însă fiecare dintre ei prezintă câte un inconvenient. Eugen Neagoe (54 de ani), liber de contract din vara lui 2021, după despărțirea de Astra Giurgiu, este considerat un apropiat al lui Pițurcă, ceea ce nu-I surâde deloc lui Mititelu.El a mai lucrat la FC U Craiova ca antrenor principal, dar și ca secund al lui Victor Pițurcă. Emil Săndoi (57 de ani), și el liber de contract după ce s-a despărțit recent de Chindia Târgoviște, după ce a salvat-o in extremis de la retrogradare, sezonul trecut, prezintă un alt dezavantaj: în perioada septembrie 2014 – ianuarie 2016, Emil Săndoi a antrenat-o pe rivala celor de la FCU Craiova, Universitatea Craiova, formație patronată de Mihai Rotaru.

Politica