sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Elevii de la Evaluarea Națională 2022 au primit varianta numărul 2 cu subiecte la Matematică

Evaluarea Națională 2022 a continuat joi, 16 iunie, cu proba scrisă la Matematică, după ce marți, 15 iunie, elevii care au absolvit clasa a VIII-a au avut examenul la Limba română. Elevii au primit varianta numărul 2 cu subiecte la Matematică, potrivit edupedu.ro. Proba a început la ora 9:00, iar accesul în sală s-a făcut până la ora 8:30.

La subiectul I au fost 6 subpuncte, fiind itemi obiectivi – tip grilă, fiecare punctat cu 5 puncte. La fel, subiectul al III-lea are 6 subpuncte, tot grilă și notate tot cu câte 5 puncte fiecare. la subiecul al III-lea problemele nu mai sunt cu răspunsuri de tip grilă.

Candidaţii care depun sau transmit prin mijloace electronice contestaţii completează şi semnează o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă de faptul că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreștere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cazul candidatului minor, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii saureprezentanţii legali ai acestuia.
Primele rezultate, cele de dinaintea contestațiilor, se vor anunța pe data de 23 iunie, până la ora 14:00, iar rezultatele finale vor fi comunicate pe data de 30 iunie.

spot_img
spot_img

Politica