sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Cerere în căsătorie la mii de metri altitudine! Pasagerii au rămas uimiți

Pasagerii unui avion care zbura din Craiova spre Tunisia au rămas impresionați la gestul unui bărbat. Compania aeriană a publicat pozele cu evenimentul neașteptat, iar comentariile nu au încetat să apară. 

Totul s-a întâmplat miercuri într-un avion care plecase din Craiova. Pasagerii se îndreptau spre Tunisia și zborul decurgea firesc, până când pilotul avionului a făcut un anunț. Acesta a început să citească o declarație de iubire, urmată de o cerere în căsătorie.

Persoanele de la bordul avionului nu au înțeles ce se întâmplă, până când un domn a îngenunchiat în fața iubitei sale și i-a pus inelul pe deget. Mare i-a fost bucuria tinerei și nu a ezitat să se lase pozată de compania aeriană, cu noua sa bijuterie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul nu a dezvăluit cum i-a venit această idee inedită, dar există o posibilitate neașteptată. Compania cu care au zburat desfășoară o campanie prin care pasagerii sunt încurajați să-și fotografieze momentele inedite din timpul zborului. Astfel, aceasta ar putea fi explicația pentru care să-și fi cerut iubita de soție în avion. 

„Un nou zbor, o nouă familie Astăzi începutul unei vacanțe s-a egalat cu începutul unei noi familii. Felicităm acest cuplu minunat care a decis să-și unească destinul la bordul albinuței noastre pe destinația Craiova – Tunisia  Le dorim o vacanță frumoasă și cât mai multe zboruri alături de #HiSky”, a transmis compania aeriană pe Facebook. 

Politica