vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ucigașul româncelor din Italia, în bar după crimă

Criminalul italian, soțul Gabrielei și tatăl vitreg al Renatei, s-a dus la bar imediat după ce a comis fapta și a cerut ca cineva să cheme carabinieri și să-l aresteze.

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, originar din Campania, a așteptat sosirea carabinierilor la barul din care a dat telefonul: „Acum arestați-mă”.

A fost dus la sediul poliției pentru interogatoriu și aici a mărturisit că și-a ucis fosta soție și pe fiica acesteia, cruțându-l pe celălalt fiu, minor, care încercase să le salveze pe cele două femei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vecinii celor două femei, care locuiau într-o mică vilă în zona rurală din Castelfranco Emilia (Modena), spun că știau de situația dificilă în care mama și fiica trăiau de luni de zile, obligate să se ascundă pentru a nu-l întâlni pe bărbatul pe care Renata îl descria ca fiind „rău și capabil de orice”.

Duminică seară, tânăra de 22 de ani s-a destăinuit unor vecini, explicând că Salvatore era furios pentru că nu voia să le cedeze celor două femei, după separare, casa pe care o construise și în care locuiau: „Ne-a spus că îi era frică de audierea de separare programată pentru astăzi”, povestește vecinul pentru Il Resto del Carlino, „de ceea ce se va întâmpla. Ne-a spus: va face orice ca să ne trimită departe. I-am replicat că, din moment ce fratele său mai mic era minor, nu putea face asta, dar ea mi-a răspuns că era capabil de orice. Și uite ce s-a întâmplat”.

Salvatore Montefusco, care a fost transferat la închisoare după interogatoriu, este acuzat de dublă crimă în formă agravantă. Bărbatul, un fost antreprenor în construcții, în prezent pensionar, a explicat magistratului și avocatului său că a împușcat-o mai întâi pe fată, apoi pe soția sa, cu o pușcă de vânătoare, care a fost confiscată, la fel ca și casa în care a avut loc dubla crimă.

Relația dintre soț și soție era tensionată, după cum au mărturisit nu numai vecinii, ci și plângerile pe care Gabriela le depusese la Procuratura din Modena pentru rele tratamente în familie mai întâi și apoi pentru acte de persecuție, delapidare și furt, scrie observatornews.

Gabriela Trandafir, în vârstă de 47 de ani, şi fiica ei Renata Alexandra, de 22 de ani, au fost împușcate de Salvatore Montefusco, în vârstă de 69 de ani, partenerul italian al femeii de 47 de ani.

Politica