luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Aurelia Filip: „Nimic și nimeni nu m-a făcut în viață să semnez lucruri care nu corespund realității”

Aurelia Filip, viceprimarul Craiovei, a fost, în ultimele zile, acuzată, în mediul online, de comiterea unor ilegalități. Este vorba despre acuze aduse pe o pagina de Facebook, unde administratorii au scris că viceprimarul orașului ar fi înlesnit afacerile derulate de un dezvoltator imobiliar. Totodată, pe pagina respectivă au fost publicate imagini cu presupuse conversații pe care Aurelia Filip le-ar fi avut cu o cunoștință.

După ce acuzațiile au ajuns în atenția mai multor craioveni, Aurelia Filip a ținut să aducă lămuriri. Viceprimarul afirmă că nimic nu este adevărat și că în spatele acestor acuze lansate pe Facebook sunt oameni pe care i-a deranjat, în urma verificărilor pe care le face în teren. Mai mult, spune că a făcut deja plângeri penale pentru defăimare.

Acuzațiile care mi se aduc nu sunt adevărate. Nu am fost părtinitoare cu nimeni. Nu am fost acuzată în toată cariera mea de nimic. Trebuie să spun acest lucru. Pe lumea aceasta nu mă motivează decât corectitudinea. Toată lumea știe că eu nu mai am nevoie de nimic în viață, am din ce să trăiesc. Nu am nevoie să îmi dea nimeni nimic sau să favorizez pe cineva. De liniștit nu poate nimeni să mă liniștească. Nimic și nimeni nu m-a făcut în viață să semnez lucruri care nu corespund realității. Este vorba și de defăimare, dar și de fals, pentru că pe această pagină s-a publicat un așa-zis print. Deja am făcut plângeri penale. Merg pe două laturi. Deschid proces și celor care au comentat urât sau distribuit postările respective, pentru că se face un șantaj asupra mea cu replici legate de demisie. Sunt persoane pe care le-am identificat. Nu am niciun apartament în complexul Gloria Residence. Am apartamentul meu cumpărat în urmă cu mai bine de 20 de ani, într-un bloc vechi și un apartament al copiilor mei, în care am primit, acum, refugiați ucrainieni”, a declarat Aurelia Filip, pentru „Jurnalul Olteniei”.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica