Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Doljenii au spirit civic! Doi bărbați au predat polițiștilor mai multe bunuri

Publicat

pe

Un bărbat de 52 de ani, din Calafat, s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Calafat pentru a preda un portofel găsit în zona pieţei agroalimentare din localitate.

„În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul de drept, o femeie de 34 de ani, din Calafat, căreia i-a fost restituit portofelul în care se afla suma de 256 de lei, carduri bancare, cardul de sănătate, cartea de identitate şi permisul de conducere.

De asemenea, cu trei zile în urmă, un bărbat din comuna Pleniţa, a predat poliţiştilor o borsetă, ce conţinea documente de identitate şi suma de 2.500 de lei, găsită pe strada A.I. Cuza, din Pleniţa. Polițiștii secţiei au identificat proprietarul, un bărbat de 60 de ani, din localitate, căruia i-a fost restituită borseta. Proprietarii bunurilor au apreciat gestul celor doi bărbaţi şi le-au transmis acestora multumiri sincere. Le mulţumim şi noi pentru spiritul civic de care au dat dovadă!”, potrivit unui comunicat de presă.

Poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu ţină în portofel şi datele referitoare la codul PIN al cardurilor bancare sau alte asemenea date de autentificare. Din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

„Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!” – transmit polițiștii.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.