marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Doi minori au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți de furt

Doi minori din Craiova au fost reținuți de polițiști după ce ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din municipiu, de unde ar fi sustras suma de 1.500 de lei.

„La data de 12 mai a.c., polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova, au reținut pentru 24 de ore doi minori de 15 și 16 ani, ambii din municipiul Craiova, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în dimineața zilei de 01 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 54 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în noaptea de 31.03/01/04.2022, persoane necunoscute, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Craiova, de unde ar fi sustras suma de 1.500 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova – Compartimentul Investigații Criminale, au fost identificați trei minori de 13, 15 și 16 ani, toți din municipiul Craiova, bănuiți de comiterea furtului. În urma probatoriului administrat, la data de 12 mai a.c., față de minorii de 15 și 16 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, potrivit unui comunicat de presă.

În cursul zilei de 13 mai a.c., aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica