sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incompetentul Zamfir, concediat de la Filarmonică

Directorul Filarmonicii Oltenia, Gabriel Zamfir a fost evaluat de o comisie specială, evaluare care a avut ca rezultat calificativul de nesatisfăcător. Nota pe care acesta a obținut-o a fost de 3,53. Evaluarea a constat în două etape, la cea de-a doua, managerul instituției a luat nota 1. Astfel, recomandarea comisiei este ca Gabriel Zamfir să fie concediat.

Directorul Filarmonicii Oltenia este cunoscut pentru diverse acțiuni considerate de mulți dubioase, printre care recomandări de genul „un glonț în cap mamelor care vin cu copiii la proteste”, dar și multe critici și proteste ale angajaților împotriva sa.

Theodor Paleologu spunea ca și concluzie a declarației lui Zamfir, că Filarmonica Oltenia este condusă de un dezaxat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am o lansare de carte, dar nu mă duc la Filarmonică pentru că eu consider că prezența acestui om în fruntea Filarmonicii este o rușine pentru Filarmonică, o rușine pentru Craiova și o rușine pentru România. Un asemenea dezaxat nu poate conduce o instituție culturală. Este absolut incompetent și felul în care s-a comportat și se comportă în continuare este incalificabil”, spunea Theodor Paleologu despre directorul Filarmonicii.

În urmă cu aproximativ un an, Florin Măciucă, angajat al Filarmonicii Oltenia a susținut că a fost concediat din cauza activităţii sale sindicale, acuzându-l pe Zamfir de abuz.

”Un manager vremelnic, incompetent și abuziv, a considerat că e oportun să îmi desfacă contractul de muncă pe motive ce țin clar de activitatea mea de lider de sindicat, în urma protestelor organizate de sindicatul reprezentativ din Filarmonica pe care, cu onoare, îl reprezint de 12 ani”, a scris Dorin Măciucă în urmă cu 1 an.

Politica