Amenzi după meciul Universitatea Craiova – FCSB! 10 suporteri, interziși pe stadion

Mai mulți suporteri au fost taxați de Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova în urma meciului de duminică sera dintre Universitatea Craiova – FCSB.

Astfel, 10 suporteri au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 5200 lei și s-a luat asupra acestora măsura de interzicere a accesului la competițiile sportive, pentru 6 luni, respectiv 1 an.

”Suporterii au fost sancționați pentru că au aruncat în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel, au consumat băuturi alcoolice în locuri publice, și-au ascuns faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii, cu intenţia de a împiedica identificarea și au cumpărat, în scop de revânzare, la suprapreț, bilete pentru această competiție sportivă”, se arată în comunicatul trimis de jandarmi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și firma de pază a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3000 lei, pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii.

Jandarmii recomandă suporterilor, ca pe timpul competițiilor sportive să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât, pe lângă amendă, li se poate aplica și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive.

Foto: Facebook

Populare

Recomandări