vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adolescentă găsită moartă de mama ei! Aceasta ar fi inhalat prea mult deodorant

O adolescentă de 16 ani a fost găsită în casă, fără suflare, de propria mamă. Femeia îşi aminteşte cu groază clipele teribile prin care a trecut, descoperindu-şi fiica moartă, prăbuşită pe podea, cu un tub de deodorant în mână. Fata ar fi suferit un atac de cord, din cauza aerosolilor toxici inhalaţi.

Anne Ryan nu va uita niciodată ziua în care s-a întors acasă şi, în loc să-şi îmbrăţişeze fiica, a îngenuncheat disperată, în lacrimi, lângă trupul ei neînsufleţit. Femeia din New South Wales, Australia, povesteşte că a rămas încremenită, în stare de şoc, sperând că totul nu e decât un coşmar. Însă era realitatea dură cu care se va confrunta pentru tot restul vieţii. Brooke Ryan avea doar 16 ani când infarctul suferit a ucis-o. Iar de vină ar fi aerosolii inhalaţi din tubul de spray deodorant pe care îl ţinea încă în mână când a fost găsită.

Fata a murit după ce ar fi inhalat aerosolii din deodorant

Adolescenta făcea sport de performanţă şi ar fi trecut în clasa a XI-a dacă inima nu i-ar fi cedat brusc. Un profesor de la o şcoală din Australia ceruse anterior ca respectivele tuburi de deodorant să fie retrase din comerţ pe motiv că tinerii inspiră vaporii într-un fenomen numit peste graniţe „chroming”. Mama fetei decedate a vorbit, cu ocazia Zilei Internaţionale a Mamei, despre trendul periculos şi i-a prevenit pe ceilalţi părinţi să fie atenţi la copiii lor pentru a preveni un astfel de abuz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mă trezesc, mă gândesc la ea, adorm din nou şi o visez … Fiecare zi e un coşmar”, spune femeia îndurerată de pierderea fiicei. „Era o fată frumoasă, cu inimă de aur. Ar fi devastată să afle cât suferim după moartea ei”, a adăugat ea, potrivit Mirror. Anne Ryan e convinsă că inhalarea aerosolilor i-a ucis copilul, deşi raportul medicilor nu a fost publicat încă.

Brooke se confrunta cu anxietate şi atacuri de panică, mai ales după pandemie. Deşi făcea parte din echipa de fotbal feminin, visul său era să devină avocat sau fizioterapeut şi era pasionată de modă şi proceduri de înfrumuseţare.

Foto: observator

Politica