vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elon Musk a ajuns pe drumuri: „Nu știu unde să stau în seara asta”

Cel mai bogat om din lume a spus că nu deține o casă și că doarme pe canapelele prietenilor. „Nici măcar nu dețin un loc în acest moment, stau literalmente la prietenii meu”, a spus Elon Musk într-un interviu video.

„Dacă călătoresc în Bay Area, care este locul în care se află cea mai mare parte a companiei Tesla, practic mă rotesc prin dormitoarele de rezervă ale prietenilor”, a adăugat Musk.

Musk, care are o valoare netă estimată la 251 de miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, a răspuns comentariului lui Anderson conform căruia mulți sunt jigniți de conceptul de miliardari, având în vedere disparitățile globale de avere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Parlamentarii americani, precum senatorul Elizabeth Warren, au criticat, de asemenea, megamiliardarii precum Musk pentru taxele lor relativ mici. „Cu siguranță, ar fi foarte problematic dacă aș cheltui miliarde de dolari pe an pentru consumul personal, dar nu este cazul”, i-a spus Musk lui Anderson, adăugând că nu deține un iaht și nu își ia cu adevărat vacanțe, deși este celebru pentru avionul său personal.

„Nu este ca și cum consumul meu personal este mare. Adică, singura excepție este avionul, dar dacă nu folosesc avionul, atunci am mai puține ore de lucru”, a spus el. Prietenii miliardarului au comentat de-a lungul anilor obiceiurile lui stranii.

În mai 2020, el a postat pe Twitter intenția sa de a-și vinde toate bunurile și a adăugat că „nu va deține nicio casă”. În august 2021, Insider a raportat că se credea că Musk locuiește într-o casă prefabricată de 50.000 de dolari, pe care o închiriază de la SpaceX.

Într-un interviu recent pentru Vanity Fair, partenera lui Musk, Grimes a spus că uneori trăia ”la limita sărăciei”. El a refuzat să cumpere o saltea nouă deși cea pe care dormea avea o gaură în ea.

Și în 2015, cofondatorul și CEO-ul de atunci al Google, Larry Page, a spus că uneori, atunci când Musk a vizitat Silicon Valley, îi trimitea un e-mail lui Page și spunea: „Nu știu unde să stau în seara asta. Pot să vin?”

Politica