vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O mehedințeancă a fost sfâșiată de doi câini!

O femeie din comuna Șimian, județul Mehedinți, a fost atacată de doi câini din rasa Cane Corso. Câinii aparțin unui bărbat de 31 de ani din aceeași localitate. Mehedințeanca în vârstă de 54 de ani se deplasa pe lângă calea ferată, moment în care câinii au sărit și au atacat-o. Vecinii au auzit strigătele de ajutor ale victimei și i-au sărit în sprijin.

„Au tăbărât doi câini pe mine. M-au doborât la pământ. Am țipat și au sărit vecinii, care m-au scăpat. Altfel, mă omorau acolo. Câinii erau liberi pe calea ferată, iar eu mergeam la magazin.”, povestește, îngrozită, victima, potrivit informatiadeseverin.eu.

„Ajunși la fața locului, colegii mei au constatat că femeia acuza mușcături la nivelul membrelor superioare (mai exact braț și antebraț), cu plăgi lipsite de substanță. Victima a fost monitorizată, i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU, pentru investigații și îngrijiri suplimentare. Are multiple leziuni. Este în stare gravă și o să fie internată în spital timp de mai multe zile. Există risc de infecție a plăgilor.”, declară purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, Zenaida Jugravu, potrivit sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proprietarul celor doi canini a fost sancționat contravențional de către oamenii legii cu amendă în valoare de 1.500 lei, pentru că nu a declarat autorităților faptul că deține astfel de câini și 500 lei, pentru că nu  avea avertisment aplicat pe gardul casei, prin intermediul căruia să fie menționat deține câini agresivi.

Cu toate acestea, conform anchetei, câinii aveau parte de tratament adecvat, prezentând toate vaccinurile la zi.

Politica