sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Olt. Ghișeul de relații cu publicul pentru restituire permise de conducere și certificate de înmatriculare, deschis și în weekend

Ghișeul de relații cu publicul pentru restituire permise de conducere și certificate de înmatriculare, din cadrul Serviciului Rutier Olt va fi deschis și în weekend, dar și în zilele de sărbători legale (libere), în intervalul orar 10:00-12:00.

”Începând cu data de 2 aprilie 2022, ghișeul de relații cu publicul pentru restituire permise de conducere și certificate de înmatriculare, din cadrul Serviciului Rutier Olt, situat în municipiul Slatina, bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 7-9, își va desfășura activitatea și sâmbăta, duminica sau în zilele de sărbători legale (libere), în intervalul orar 10:00-12:00”, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

În celelalte zile, programul de lucru este normal, nefiind modificat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Astfel, polițiștii olteni oferă cetățenilor posibilitatea de a obține, inclusiv în zilele de repaus săptămânal, sărbători legale și zile libere, documentele reținute ca urmare a unor abateri rutiere, când perioada de aplicare a acestor măsuri complementare se termină în astfel de zile”, mai spun reprezentanții IPJ Olt.

spot_img
spot_img

Politica