vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. A fost aprobat proiectul “Renovare energetică a clădirilor publice – Pavilion Administrativ”

În cadrul ședinței Consiliului Județean de joi, 31 martie, a fost aprobat proiectul “Renovare energetică a clădirilor publice – Pavilion Administrativ”, în vederea finanțării acestuia în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență.

Valoarea proiectului este de 12.454.135 lei, fiind vorba despre reabilitarea Biroului – Pavilion Administrativ din strada I.C. Brătianu nr. 7, imobil construit în anul 1978. În urma implementării proiectului, consumul de energie ar urma sa scadă cu 60%. Pe de altă parte, tot în cadrul ședinței de joi, au fost aprobate trei acorduri de parteneriat între Consiliul Județean Mehedinți și unitățile administrativ – teritoriale în vederea depunerii cererilor de finanțare în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, pentru finanțarea rețelelor de distribuție a gazelor naturale, inclusiv a branșamentelor și racordului la sistemul național de distribuție.

“Sunt proiecte pe care vrem sa le implementăm și pentru care ne propunem să atragem fonduri europene și mă bucur că și colegii consilieri județeni le-au considerat importante și au votat pentru implementarea lor.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica