vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova este, în continuare, de vânzare: „Ne punem oricând la masa negocierilor”

Mititelu jr. a dat ultimele detalii despre situația clubului pe care-l conduce până când tatăl său va fi eliberat.

Adrian Mititelu jr. a fost invitatul special la ProSport Live, unde a vorbit despre situația de la echipa pe care o manageriază. Conducător interimar al clubului, până când tatăl său va fi eliberat, Mititelu jr a dorit de la bun început să facă o serie de lămuriri: „Vreau să clarific anumite chestii. Eu am alte planuri de viitor, doar l-am substituit acum. Am anumite afaceri în cap, îl las pe el să se ocupe cum se va elibera. Este și viciu pentru el! Eu mi-am făcut datoria de fiu, echipa este stabilă financiar, ne-am echilibrat în clasament, mai rămâne să ne salvăm de la retrogradare. Va găsi în vară echipa așa cum și-a dorit”.
Înlocuitor al tatălui la cârma clubului, băiatul lui Mititelu e mulțumit așadar de ce a realizat la echipă, dar nu a ascuns că și-ar fi dorit mai mult, anume să lupte pentru play-off: „Promovarea a fost o muncă destul de acerbă. Au fost echipe puternice, a promovat și Mioveni. Așteptările erau mai mari, am vrut să ne batem pentru play-off. Perioada cu Mutu a fost una plină de ghinion, am luat goluri pe final și am fost dezavantajați de arbitri. Acum, echipa s-a stabilizat, dar normal că nu pot să fiu mulțumit când mă bat să evit barajul. Vom termina pe un loc bun, iar în sezonul viitor să emitem pretenții mai mari”.
Băiatul lui Mititelu a spus că a anunțat că echipa este de vânzare într-un moment în care era în conflict cu Peluza Sud 97, dar a mărturisit că nu s-a schimbat nimic în această direcție: „Am spus că echipa este de vânzare, după acea ceartă cu suporterii. Nu s-a găsit însă un cumpărător. Dacă va fi unul disponibil, ne punem oricând la masa negocierilor. Nu am un preț în cap! Acum ce facem, lăsăm echipa să retrogradeze, să se ducă de râpă? Noi încercăm să scoatem maximum. Tata trebuie să rămână la cârma echipei și să realizeze ce își dorește. Este încă în putere! Când spui Universitatea Craiova, spui Adrian Mititelu. El este sufletul acestei echipe”.
În ceea ce privește modul de alcătuire al echipei pentru bătălia în prima ligă, la ProSport Live, Mititelu jr. a precizat că s-a bazat pe Luana Rednic, fata antrenorului care a fost aproape să ajungă în Bănie:  „Nu este o prietenie, dar îl respect foarte mult pe domnul Rednic. Chiar l-am dorit la echipă în Liga 2, dar n-am ajuns la un consens. Luana a adus câțiva jucători la noi, mă bucur că am pus mâna pe ei. Avem o relație strict profesională, am colaborat bine cu jucătorii aduși de Luana. Rednic este un colos, un antrenor foarte bun, dar acum lucrurile merg foarte bine cu Napoli”.
Totodată, Mititelu jr i-a luat apărarea lui Claudiu Bălan în conflictul acestuia cu galeria: „Vreau să fiu foarte tăios cu suporterii care îl contestă pe Claudiu Bălan! Să le fie rușine că au tupeu. El face parte din istoria recentă a acestui club. Poate nu este noul Florin Costea, dar a fost golgheter în toate sezoanele. Datorită lui am promovat de la an la an. A dat goluri importante în Liga 2. Iar acum să-l blamezi este o rușine. El trebuie respectat, are acum 8 goluri, la fel ca Andrea Compagno! El, cu Mogoșanu și Raicea sunt cu noi din liga a patra. La bine, toată lumea joacă fotbal”.

Politica