marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. A început reabilitarea unui corp de clădire de la spitalul din Vânju Mare

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a efectuat miercuri, 23.03.2022, o vizită de lucru la obiectivul de investiții de la Vânju Mare, unde se lucrează la reabilitarea, modernizarea și extinderea fostei clădiri a Spitalului Orășenesc.

“În cadrul vizitei pe care am făcut-o astăzi, am evaluat ceea ce s-a făcut până acum și am discutat cu proiectantul și constructorul despre cum vor fi tratate lucrările pe parcursul acestui an. La două din corpurile de clădire ale unității lucrările sunt avansate la interior și au un progres între 70 – 85%. S-au realizat interioarele, au fost dotate grupurile sanitare, s-a așternut covorul antibacterian, s-a montat liftul pentru persoane și cel pentru mâncarea pacienților”, a anunțat Aladin Georgescu.

De asemenea, potrivit acestuia, a început construirea unui nou corp de clădire la care a fost realizată infrastructura de rezistență, fundațiile și stâlpii, pe locul unde va fi Compartimentul Radiologie și Farmacia spitalului la parter, iar la primul etaj, Secția Interne.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Se lucrează bine și chiar dacă este un proces deloc ușor până la finalizarea, dotarea, autorizarea și redeschiderea Spitalului, am convingerea că vom reuși să redăm locuitorilor din zona de sud a județului, o unitate medicală modernă”, a mai spus președintele consiliului.

Politica