joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SJU Târgu Jiu, apel către rudele pacienților: „Să respecte Programul”

Aparținătorii legali ai pacienților internați în secțiile Spitalului Județean din Târgu Jiu sunt rugați să respecte programul de ridicare a pachetelor. Unitatea medicală a transmis un mesaj, prin care le explică oamenilor faptul că medicii nu își pot îndeplini sarcinile așa cum trebuie dacă nu sunt lăsați în pace.

Apelăm din nou la bunăvoința aparținătorilor și înțelegerea lor și sperăm să conștientizeze că nerespectarea acestui program poate duce la perturbarea activității personalului de pe secții. De asemenea, nerespectarea acestui program duce și la diminuarea timpului alocat îngrijirii pacienților și a timpului destinat procesului de curățenie și dezinfecție. De comun acord cu medicii șefi de secție, conducerea SJU Târgu-Jiu a stabilit și un program orar în care aparținătorii pot discuta telefonic despre starea rudelor internate.De asemenea, rugăm aparținătorii să înțeleagă că a fost stabilit un interval orar în care medicii să le poată răspunde la telefon tocmai pentru a le permite acestora să își facă treaba și să îngrijească pacienții.Aparținătorii pot suna prin centrala telefonică a Spitalului – 0253.242.515 –zilnic în intervalul orar 13:00 – 15:00”, este mesajul SJU Târgu Jiu.

Pentru a afla care este starea de sănătate a pacienților internați la Compartimentul ATI-COVID, aparținătorii pot suna zilnic, în intervalul orar 11:30-13:30, la numărul de mobil 0744571760.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica