vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Răzvan Burleanu, în vizită la CJ Dolj: „Am discutat despre agenda FRF”

Consiliul Județean Dolj a primit marți, 15 martie, vizita unei delegații a Federației Române de Fotbal, condusă de președintele Răzvan Burleanu.

„Am discutat despre agenda FRF privind atragerea tinerilor către practicarea fotbalului, dar și despre proiectele Consiliului Județean Dolj de finanțare a acestui sport și de susținere a sportivilor din ligile județene”, a scris Cosmin Vasile.

Politica FRF presupune dublarea numărului de jucători de fotbal în următorii 5 ani, de aceea vor dezvolta parteneriate inclusiv cu grădinițele și vor continua campaniile în școli și în academiile de fotbal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În acest context, le-am vorbit despre proiectul pe care Consiliul Județean Dolj îl va demara în această primăvară: o competiție sportivă între echipele de fotbal ale școlilor gimnaziale din mediul rural. În plus, ne dorim să premiem rezultatele sportivilor din ligile a IV-a și a V-a pentru a încuraja performanța. Totodată, le-am dat asigurări că toate administrațiile locale susțin sportul și vor fi deschise solicitărilor și campaniilor Federației de Fotbal”, a mai adăugat acesta.

Politica