sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Stadionul din Târgu Jiu poate găzdui meciuri internaționale

Autoritățile locale din Târgu Jiu și-ar dori ca pe stadionul din oraș să aibă un loc al primei reprezentative a României. Răzvan Burleanu spune că sunt câteva cerințe care trebuie îndeplinite în ceea ce privește organizarea unui meci internațional pe arena târgujienilor și că până atunci, acolo ar putea evolua naționalele U20 și U21.

,,O să ne concentrăm atenția la nivel de naționala U21 și U20. Prin organizarea unui asemenea meci, înțelegem că am putea să punem în valoare stadionul și să-i readucem pe spectatori pe stadion. Mai avem de lucrat în zona de infrastructură hotelieră. Sunt câteva cerințe impuse de UEFA în ceea ce privește organizarea acestui meci. Primarul municipiului Târgu-Jiu și-a luat această sarcină de a discuta cu hotelierii de aici ca să putem să respectăm toate aceste condiții impuse”, a precizat Burleanu, potrivit gorjeanul.ro.

O altă condiție ar fi ca gazonul să se prezinte în cele mai bune condiții, iar federalii vor trimite o echipă de analiză la Târgu Jiu, pentru a se asigura că Arena poate găzdui meciuri internaționale pe viitor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Al doilea subiect este legat de suprafața de joc. O să trimitem la Târgu-Jiu o echipă în perioada următoare, atunci când vom fi solicitați, ca să ne putem asigura că calitatea gazonului este aceea de care avem nevoie pentru un meci internațional. Altfel spus, noi, Federația, alături de autoritățile locale, ne dorim să găzduim meciuri chiar cu caracter internațional la Târgu-Jiu, dar avem aceste două elemente de rezolvat în perioada imediat următoare. FRF își dorește să organizeze cât mai multe meciuri în afara Bucureștiului, lucru pe care l-am și făcut până acum”, a mai spus Burleanu.

spot_img
spot_img

Politica