vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Cinci grădinițe particulare organizează centre de zi pentru copiii refugiați din Ucraina

160 de centre de zi în care pot fi acomodați peste 1.300 de copii și tineri refugiați din Ucraina au fost pregătite până acum de Asociația Școlilor Particulare și instituțiile de învățământ membre, potrivit unui anunț făcut de organizație pe Facebook

În Craiova, cinci grădinițe particulare s-au angajat să organizeze sau să sprijine centre de zi pentru copiii refugiați din Ucraina. Este vorba despre Grădinița Axia, Grădinița Madona Dudu, Grădinița Teddy Bear, Grădinița Little Diamonds, Grădinița Ray Kids.

Și în Târgu Jiu, grădinița Teddy Funația Granada, s-a înscris pentru a-i ajuta pe copii din Ucraina. De asemenea, în Vâlcea sunt două grădinițe, Grădinița Sano Vita Active Kids și Grădinița Busy Bee, iar în Olt este Centrul Educațional Căsuța Fermecată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit Asociației Școlilor Particulare, copii “vor beneficia de activități indoor și outdoor, asistență psihologică și lecții de limba română.”

Până în acest moment există solicitări în instituții din Brașov, București și Ilfov.

Totodată, Asociația Școlilor Particulare face un apel la cetățenii ucraineni care sunt profesori și doresc să sprijine acțiunea să contacteze această organizație.

Politica