vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi tineri, răniți într-un accident provocat de un șofer băut

Doi tineri, unul de 15 ani, celălalt de 28 ani, din comuna Gârla Mare au fost răniți într-un accident provocat de un șofer care consumase alcool.
Accidentul s-a produs pe strada Portului, în localitatea Gârla Mare.
„La fața locului s-au deplasat polițiștii care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 21 de ani, din comuna Gârla Mare în timp ce conducea un autoturism pe strada Portului a părăsit partea carosabilă și a ieșit în decor.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi tineri de 28 de ani, respectiv 15 ani, ambii din comuna Gârla Mare care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.
În urma verificării în bazele de date, s-a stabilit că tânărul de 21 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La solicitarea polițiștilor, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest care a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată, fiind testat și cu aparatul drugtest stabilindu-se că se află și sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice”, anunță IPJ Mehedinți.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Până la închiderea ediției nu s-a anunțat nici o decizie.

La volan, sub influența băuturilor alcoolice

La data de 27 februarie a.c., ora 01.20, polițiști din cadrul Secției  Poliție Rurală Vânju Mare au depistat, în trafic, un bărbat de 35 de ani, din comuna Pătulele în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în localitatea Pătulele, după ce a consumat băuturi alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a rezultat o valoare de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La volan, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și sub influența băuturilor alcoolice
La data de 27 februarie a.c., ora 01.10, polițiștii din cadrul Poliției  Municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat, în trafic, un tânăr de 22 de ani, din  Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișoarei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Politica