luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PNL: PSD și Olguța Vasilescu au deturnat încă o dată votul craiovenilor

Primarul Lia Olguța Vasilescu a dovedit, din nou astăzi, că administrația locală craioveană este clădită pe jocuri politice subterane și orgolii personale, în detrimentul transparenței și dialogului politic, benefice craiovenilor.

PNL Craiova a mers în ședința Consiliului Local de azi, 28.02.2022, cu o propunere clară pentru funcția de viceprimar, consilierul local municipal Marian Vasile, președintele PNL Craiova, unul dintre aleșii locali cu cea mai bogată experiență în administrația publică din Bănie. Această decizie a fost adoptată în unanimitate în forurile statutare ale partidului, votat fiind de toți consilierii locali ai PNL.

Însă, Lia Olguța Vasilescu a ratat șansa de a promova o alianță locală al cărei unic scop să fie dezvoltarea orașului și a preferat să continue o politică personală fără nicio legătură cu nevoile reale ale comunității pe care o conduce. A ales să se folosească două caractere slabe, Răzvan Diaconu și Daniel Stoian, pentru a-și implementa politica personală care a adus orașul în pragul falimentului și a-și proteja apropiații pe care i-a numit în funcții publice ca pe niște marionete.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Neavând curajul de a-l propune deschis pe Răzvan Diaconu pentru funcția de viceprimar, l-a convins pe acesta să se autopropună și a reușit, prin mijloace numai de domnia sa cunoscute, să obțină, pe lângă voturile PSD și PER, și votul unui alt consilier local, Daniel Stoian. Se dovedește, o dată în plus, că, pentru Olguța Vasilescu, nu există, de fapt, partide politice, ci doar trădători pe care încearcă să îi manipuleze după bunul plac.

PNL nu este în alianță cu PSD la Craiova. Ne păstrăm orientarea ideologică clară și determinarea de a lucra exclusiv în interesul craiovenilor, chiar dacă se poate solda cu pierderi politice de moment. Câștigul Liei Olguța Vasilescu este de foarte scurtă durată pentru că vom reacționa prompt și ferm: cei doi consilieri locali care au trădat opțiunile electoratului de dreapta vor fi excluși din PNL. În confirmarea celor de mai sus, Biroul Politic Local al PNL Craiova a fost convocat în ziua de vineri, 04.03.2022, pentru ratificarea deciziei.

PNL Craiova își propune să îi convingă în continuare pe cetățeni că este singura forță politică care dorește și poate să le apere interesele. Refuzăm orice compromis cu actuala administraţie pentru ca, după următoarele alegeri, să putem administra Craiova așa cum trebuie și așa cum merită.

Biroul de presă al PNL Craiova

Politica