duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Virgil Popescu depune plângere penală împotriva lui George Simion

Virgil Popescu a anunțat că va depune plângere penală împotriva copreședintelui AUR George Simion, după ce l-a agresat în timpul dezbaterii moțiunii simple din Parlament, adresată împotriva ministrului Energiei.

Parchetul General s-a sesizat privind plângerea penală depusă de Virgil Popescu și face verificări pentru a vedea dacă este necesară deschiderea unui dosar, în urma comiterii unor infracțiuni.

Copreședintele AUR George Simion l-a agresat pe Virgil Popescu în timp ce acesta vorbea, luni, de la plenul Parlamentului, în timpul moțiunii simple împotriva ministrului Energiei. Simion îi striga lui Popescu că este „un hoț” în timp ce ministrul Energiei îi spunea că este „un prost”, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Virgil Popescu a declarat că în semn de protest a refuzat să mai prezinte discursul său. Acesta a spus că nu i-a fost „absolut deloc teamă, că suntem în Parlamentul României, nu în perioada interbelică, într-o zonă de tristă amintire”. Oficialul din guvern a mai spus că „ar trebui modificat regulamentul” din Parlament pentru a preîntâmpina astfel de incidente.

Liderul deputaților PNL, Gabriel Andronache, spune că va fi modificat regulamentul „pentru instituirea de sancțiuni drastice pentru astfel de situații”.

spot_img
spot_img

Politica