sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șumudică se poate întoarce în Liga 1. CSU Craiova, variantă pentru antrenor!

Antrenorul român este ca și plecat de la Malatyaspor, echipă cu un picior în liga secundă din Turcia.

Doar 3 victorii a obținut Marius Șumudică la cârma celor de la Malatyaspor în 15 meciuri, echipa fiind pe ultimul loc în clasament, la 10 puncte distanță de salvarea de la retrogradare. Antrenorul român nu pare să găsească soluția câștigătoare, iar în ultimul interviu dat în presa din Turcia a lăsat să se înțeleagă că regretă alegerea făcută.  
„E prima dată când lupt pentru salvarea de la retrogradare. Am venit aici de pe primul loc din România, cu 7 victorii în 7 meciuri. Am avut oportunitatea să vin la Malatya și am venit, pentru că îmi place fotbalul turc. Nu m-am gândit prea mult la asta, dar am făcut cea mai mare greșeală a vieții mele. De ce? În mod normal, un antrenor profesionist trebuie ca mai întâi să vină să verifice condițiile, să știe ce s-a întâmplat la club, cum arată lotul, și abia apoi să accepte contractul. Eu? Am mers direct la Istanbul, pentru că îmi place Turcia. Am venit aici cu ochii închiși. Am semnat, nu mi-a păsat de bani, de nimic. E cea mai mare greșeală a vieții mele. Pentru prima și ultima dată când fac așa ceva!”, a spus Șumudică.
În cazul în care Șumudică părăsește Turcia are două variante în România. Se poate întoarce la dragostea dintâi, Rapid București, poziția lui Miță Iosif fiind critică, dar și CSU Craiova este o posibilitate pentru antrenor. Mai ales că rezultatele sub conducerea lui Reghecampf sunt oscilante. Mai mult, nici jocul nu-l mulțumește pe Mihai Rotaru. Un atu pentru o astfel de mutare e și venirea lui Marian Copilu în funcția de președinte executiv al clubului, cei doi fiind buni prieteni, dovadă fiind faptul că atunci când Șumi a fost ofertat de FCU Craiova, a pus condiția să vină însoțit de Copilu.

Politica